Retuširanjein obdelava fotografij

Popravite svoje stare, strgane, prepognjene in zamazane fotografije s pomočjo naših izkušenih strokovnjakov. Naša ekipa ima izjemno znanje in veščine, da oživi vaše dragocene spomine ter jih spremeni v visokokakovostne fotografije.

Ne glede na to, kako poškodovane so vaše fotografije, se lahko zanesete na našo ekipo, da jih bo obnovila v najboljšem možnem stanju. Uporabljamo najnovejše tehnike digitalne obdelave, ki nam omogočajo, da popravimo raztrgane robove, odstranimo gube in prepogibe, ter odpravimo madeže, praske in druge poškodbe na fotografijah.

Naši strokovnjaki skrbno analizirajo vsako fotografijo, da ugotovijo, kakšne posege je treba opraviti. Nato uporabljamo posebne programske opreme in orodja za popravljanje poškodb. S pomočjo naprednih tehnik retuširanja in obnovitve barv, bomo obnovili izgubljene podrobnosti ter povrnili prvotno kakovost vaših fotografij.

Naše storitve obsegajo tudi odstranjevanje prahu, prask, odvečne svetlobe ali sence ter izboljšanje kontrasta in ostrine fotografij. Prav tako lahko prilagodimo barvno ravnovesje, osvetlitev in nasičenost, da dosežemo najboljše rezultate.
Ko je obdelava končana, vam bomo zagotovili digitalne kopije vaših obnovljenih fotografij v visoki ločljivosti. Te kopije bodo ohranile izvirno kakovost in bodo pripravljene za tiskanje ali deljenje z družino in prijatelji prek digitalnih platform.

Pridružite se številnim strankam, ki so nam zaupale svoje poškodovane fotografije, in dovolite našim strokovnjakom, da jih spremenijo v čudovite spomine. Stopite v stik z nami danes in ponovno oživite svoje stare fotografije s kakovostno obdelavo in obnovo, ki jo ponujamo.
Za informacije ter naročilo storitev nas prosim kontaktirajte oz. obiščite v naših poslovalnicah.
 
 
zapri Na spletnih straneh FotoGM.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.